Igen. A fiók tulajdonosa közvetlenül az alkalmazásból kapcsolja össze a Google Naptárat, nem kell felvennie velünk a kapcsolatot. A lépések itt találhatók: Hogyan látod az időpontokat a Google vagy az Apple Naptárban.
A szinkronizálás egyirányú, a Zen Agendától a Google Naptár felé. Minden, amit a Zen Agendába adsz, megjelenik a Google Naptárban, de amit közvetlenül a Google Naptárba adsz, az nem jelenik meg a Zen Agendában.